Vista Verde
Vista Verde

Uitvalsbasis voor globetrotters

Breendonk ligt, als deelgemeente van Puurs, bijna in het middelpunt tussen de stadscentra Brussel,  Antwerpen, Mechelen en St Niklaas. Op zowat een half uur staat u zelfs op de Grote Markt van één van deze steden.

Maar wanneer u het liever wat verder zoekt, is dit project pas helemáál top. Er is immers symbolisch geen betere plek om een dorpse gezelligheid te koppelen aan internationale ambities. Op amper een half uur stapt u op een internationale trein naar Londen, Parijs of Amsterdam en in ongeveer dezelfde tijdspanne bereikt u de Brusselse luchthaven. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor globetrotters!

De sneltram tussen Willebroek en Zaventem voegt binnenkort nog een schepje toe aan de onvergelijkbare mobiliteitseigenschappen van het project.

bekijk het aanbod
“De ideale plek om een dorpse gezelligheid te koppelen aan internationale ambities.”
Vista Verde

Think global, act local

Het Vista Verde woonproject heeft dezelfde kwaliteiten als een veel bekendere dorpsgenoot. Want met Vista Verde woont u in Breendonk, de thuisbasis van één van de meest gekende en sympathieke exportproducten van het land: den Duvel!

Ook Vista Verde blijft met de vijf witte, kleine gebouwen een kleinschalig project, maar is ideaal gelegen om uw thuisbasis te worden voor fantastische uitstappen en prachtige reizen. U woont immers middenin een prachtige tuin die overloopt in het Golfterrein van Puurs, en op 700 meter of 10 minuten wandelen van het Breendonks dorpscentrum Daar vindt u de warme bakker, een slager, een apotheek, een brasserie, eetcafeetjes, enz. In de nieuwe Breendonkse Louis Delhaize even verderop vindt u uw dagdagelijkse boodschappen. Oók op zondag!

“Vista Verde is ideaal gelegen voor fantastische uitstappen en prachtige reizen.”
Vista Verde

Een fijne plek om actief te relaxen

De ontspanning die u zoekt start aan uw voordeur: een partijtje golf speelt u in uw tuin, intensief zaalsporten of klimmen kan bij de buren in Sportcentrum Vrijhals, terwijl de eindeloze fietstochten langsheen doorheen de autoluwe wegen van Klein Brabant en het Scheldeland starten in uw eigen ondergrondse fietsberging. Wees gerust: Vista Verde is de beste keuze voor lichaam én geest!

contacteer onze woonadviseur
“Breendonk is een leuke en technische baan, niet al te lang maar toch afwisselend genoeg om een leuk rondje te spelen. Er zijn goede oefenfaciliteiten en er heerst een leuke en gezellige sfeer.”
lid golfclub Puurs
Vista Verde

Uw joker is groen

Die beschrijving komt van één van de clubleden van Golfclub Puurs bezochten. In deze omgeving vint u een nieuwe thuis. Een woonst temidden van beheerste beweging. Van passie ook. Wie een appartement in Vista Verde koopt, krijgt er een gratis golfcursus bovenop. Om de passie te délen en te vérdelen.